Skip to main content

Hejdå sommar

Klädesholmen 21/8 2023

Sommaren är snart över och lika gott är väl det kan jag känna. Det har ju inte varit så mycket bevänt med den, blåst eller regnat mest hela tiden. Som jag såg på sociala medier att någon skrev; ”Ja det var den sommaren, nu blir det terapi i vinter”.

Gästhamnen har kämpat på trots dåligt väder och vi har haft ett gäng riktigt duktiga tjejer och killar som drivit gästhamnen med hjälp av Sonny Fjellström som projektledare från styrelsen. Nu går vi snart över till lågsäsong och kommer då att driva den själv, med gemensamma krafter. Hör gärna av dig om du kan hjälpa till!

Den senaste veckan har vi haft Vattenfall på plats i hamnen. De gräver ned elkabeln, vilket innebär att vi inom en snar framtid blir av med alla stolpar i hamnområdet. Asfaltering av den uppgrävda sträckan kommer att ske denna vecka.

Detta är en del av ett stort arbete på Klädesholmen där Vattenfall, på uppdrag av Ellevio, ska gräva ned alla resterande luftburna elkablar på ön. Arbetet beräknas hålla på en stor del av hösten, men börjar i hamnen, så att vi inte påverkas då vi snart ska börja ta upp båtar för vintern.

Den 14 oktober har vi vår sista arbetsdag för denna säsong. Jag vet att hamnkaptenen Lennart har sysslor man kan göra vid andra tillfällen, om man inte haft chans att göra sin arbetsplikt ännu i år.

Det är även Lennart du kontaktar om du vill ta upp båten. Se telefonnummer här på hemsidan.

Ha det gott!

Marie Andersson

Ordförande

Verifierad av MonsterInsights