Skip to main content

Klädesholmen 30/8 2022

Så var det dags för ett litet brev från mig igen.

Så här i sommarens sista skälvande timmar sitter jag på balkongen med solnedgången framför mig och sammanfattar månaderna som gått sedan förra brevet.

Sommaren har varit blåsig! Det känns som hela juli blåste bort. Även juni var blåsig. Det har varit korta perioder på bara några få dagar som vi haft riktig högsommarvärme. Däremot kom det fina vädret lagom till alla var tillbaka på arbete och i skolan. Konstigt att det alltid är så!

Vår båtsommar har varit kort, mycket beroende på min opererade axel som inte tillät båtliv ute vid klippor, men jag har sett att gästhamnen haft mycket att göra och förstått att många av er medlemmar varit ute en hel del med era båtar. Jag hoppas att ni njutit och laddat batterierna!

Det är dags för upptag av båtar för många av er. Jag vill påminna er att göra rent bommarna från påväxt vid er båtplats. Det växer otroligt mycket under sommarmånaderna och det flyter meterlånga sjögräs/tångruskor från många av våra bommar.

Vid upptag, kontakta Lennart för bokning av tid, och tänk på att ha med er ”putthjälp”.

Jag vill också påminna om föreningens sista arbetsdag denna säsong, den 8 oktober. Kan man inte närvara just den dagen, går det bra att kontakta Lennart så har han arbetsuppgifter du kan göra vid andra tillfällen.

Ta gärna en titt på vår hemsida, där finner ni alla föreningens dokument och planer, samt uppdateringar och kalender.

Diskussion med Tjörns hamnar kring gästhamnen kommer att börja nu i höst.

Jag önskar er en fortsatt fin sommar och höst, så hoppas jag att vi ses på arbetsdagen!

Marie Andersson, ordförande

Verifierad av MonsterInsights